Om JossieX – lärling

JossieX är lärling på Skindiver tattoo studio i Göteborg. Hon bestämde sig redan i tidiga tonåren att det var tatuerare hon ville bli, och sedan tonåren har hon ritat och designat tatueringar. 2018 kom det riktiga genombrottet för henne på vägen till att bli tatuerare, en lärlingsplats i tattoostudion i göteborg.

JossieX gör tatuering i flera tattoo stilar men vill helst utveckla sin tatuering i realistisk stil – realism. Att vara lärling på en tatueringsstudio innebär många uppoffringar och hårt arbete, JossieX har genom att gång på gång överträffat sig själv visat att hon gjort sig väl förtjänt av att vara lärling i studion.

När hon inte på lärlingsplatsen i studion spelar hon helst dataspel eller ritar – både med papper och penna – och med digitala media som ipad och photoshop. Tatueringsutrustningen som hon använder är tysta rotary maskiner i pen – form, tillverkade av Cheyenne och använder cartridge nålar. Hon kan även tatuera med klassiska coil maskiner med den längre typen av nålar.

JossieX - Lärling, Skindiver Tattoo Göteborg

JossieX´s senaste bläck

Se mer